2018 is begonnen en ik heb er ontzettend veel zin in!
Alleen al het eerste kwartaal wordt nieuw, spannend en energiek voor mij! En misschien ken je dit gevoel wel, 365 dagen om alles te doen wat we maar willen.
Misschien wat kleine voornemens, of misschien wel hele grote. Of misschien heeft dat kleine besluit wel hele grote gevolgen.
Het jaar is net begonnen en we hebben talrijke kansen voor ons liggen!
Het 2018 van Lifecoach Leidschenveen gaat spetterend van start op 15 januari!
Blue Monday, sinds een aantal jaar mijn favoriete dag van het jaar. Het is de dag waarvan men zegt dat het de meest deprimerende dag van het jaar is.
Goede voornemens zijn al gesneuveld, en daar geven we onszelf maar al te graag voor op de kop. En het is nat/koud/druilerig en nog best donker ook.
Het goede nieuws van deze dag is natuurlijk dat je wel de meest depressiefste dag van heel 2018 hebt gehad, vanaf nu wordt het alleen maar beter. Voornemens kun je elke maand, week, dag en zelfs uur weer herpakken. Maar het jezelf op de kop geven is iets waarvan je moet leren dat het ook vriendelijk kan. Of niet, dat is soms nog veel beter.
Blue Monday is ook de dag dat ik mij 6 jaar geleden ziek meldde met mijn burn-out. En is dus voor mij ook de dag van de vernieuwing. Ik heb die dag een hele moeilijke stap durven zetten en ben daar tot op de dag van vandaag heel erg blij mee. Niet dat het gebeurde hoor! Maar dat ik de stap durfde te zetten om toe te geven dat ik opgebrand was.
Dit jaar wil ik Blue Monday samen met jouw vieren door te starten met een uitdaging. Een challenge, waarbij ik je 8 dagen lang elke ochtend een email stuur. In deze email vind je een kleine opdracht, die je die dag kunt uitvoeren. Je hoeft er niet veel tijd voor vrij te maken, maar je kunt de opdracht ook groter maken en er meer tijd mee bezig zijn. Je ontvangt geen emails in het weekend, deze dagen kun je gebruiken als je wilt om bij te komen, of opdrachten in te halen.
Het is allemaal online, en je kunt het in je eigen tijd doen. Je hoeft dus niet perse op een bepaald moment online te zijn of ergens naartoe te komen.
Maar wat gaan we dan doen? Ik ga het met je hebben over jouw beste vriendin. De vriendin die er altijd voor je zal zijn, die jouw nooit verlaat. Maar waar je eigenlijk het onaardigste voor bent. Ja, ik heb het over jezelf!
Wil je meer weten of je meteen inschrijven om mee te doen?
Kijk dan even op deze pagina: Zorg voor je beste vriendin
Het is een voorproefje voor de online training die ik aan het maken ben en die 12 februari van start zal gaan!