Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
95

Welkom bij onze 8-weeks durende online mindfulness training!

We zijn blij dat je hier bent. En kijken uit naar de kans om je te begeleiden op deze reis naar meer bewustzijn en welzijn. In deze online Mindfulness training zul je leren hoe je mindfulness toepast in je dagelijks leven. En hoe je de voordelen van mindfulness kunt ervaren, zoals het verminderen van stress, het verbeteren van emotionele regulatie en het verhogen van het algemeen welzijn.

Onze online Mindfulness training is ontworpen door een ervaren trainer en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken. Het is bewezen dat de toepassing van mindfulness op regelmatige basis de mentale gezondheid kan verbeteren. Daarom zijn we er trots op dat we dit kunnen aanbieden via ons handige online platform.

Met onze online toegang kun je op elk moment en vanaf elke locatie deelnemen aan de training en volg je alle oefeningen via video’s en audio-opnames. Deze training omvat dagelijkse bewustzijnsoefeningen, meditaties en mindful bewegen. Hierdoor leer je alles wat nodig is om mindfulness in je dagelijks leven te integreren.

We weten dat het inbouwen van mindfulness in het dagelijkse leven niet altijd gemakkelijk is, daarom bieden we ondersteuning en begeleiding aan gedurende deze 8 weken. Je krijgt toegang tot ons online platform en staan altijd klaar om je te helpen bij eventuele vragen of uitdagingen.

Begin nu aan deze reis naar meer bewustzijn en welzijn en ervaar de voordelen van mindfulness in je dagelijks leven!

Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen!