FOLLOW US:

Mindfulness & Compassie2020-09-16T10:06:35+02:00
Wat een verandering brengt het als je 8 weken lang de focus naar jezelf brengt, jezelf beter leert kennen. Dat mediteren nu iets is waar je naar uitkijkt, rustpunt in de dagen helderheid brengt in de keuzes die je kunt maken. Mijn creativiteit en concentratie is zo verbeterd!
Eline
De stiltedag! Wat ik nooit had verwacht, maar dat was een heel prettige ervaring.
Sabrina
Mediteren kan je heel veel opleveren, al was het maar bewustwording van hoe moe je wel niet bent. Kiezen voor mezelf, mild zijn voor mezelf. Wekelijks rustpunt tijdens de cursusavond.
Steve
Ik ben mij bewust geworden hoe streng ik ben voor mijzelf en hoe vaak ik in de toekomst ben. En dat terwijl het heden mij zoveel meer te bieden heeft. Het hier en nu is waar ik de geluksmomentjes kan vinden en kan genieten. Wat de toekomst brengt weet niemand en is ook niet van belang. Die dient zich vanzelf wel aan.
Inge

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de inspiratiemail!

OVER SIMONE


Ik ben Simone Reitsma, Mindfulness Trainer en coach. Mijn missie is om vrouwen met een burn-out inzicht te bieden in de keuzes die zij hebben. Als ervaringsdeskundige weet ik dat dat niet makkelijk is! Meer over mij.
Ga naar de bovenkant