De spanning stijgt, er moet nog zoveel voorbereid worden. En de vakantie van de kinderen is begonnen. Ga ik ook nog eens op retraite, nou dat zal lekker gaan… Hoe heb ik dit nu weer zo kunnen plannen!
Tja, ik had natuurlijk gepland alle voorbereiding klaar te hebben, maar toen gebeurde er allemaal onverwachte dingen, en toen ging het allemaal mis. O en laten we ook niet vergeten, dat ik na al die jaren nog steeds vergeet dat feestdagen geen werkdagen zijn….
En als ik al iets af heb, tja dan kan ik er niet tevreden mee zijn. Ik zie er niet uit, of het geluid is niet hard genoeg.
O ja, en hoe werkte dat bewerkingsprogramma nou?
Bij mij gaat alles niet heel gesmeerd, niet zoals op Facebook. Waar iedereen het zo leuk heeft, en fantastische dingen doet.
En dat laatste hoor ik steeds vaker, mensen die klagen over Facebook. Het is zo deprimerend om er naar te kijken, alsof je leven altijd zo leuk moet zijn. En eigenlijk weet je ook wel dat dat bij die ander ook niet zo is. Maar ja, ze posten alleen maar van die leuke dingen. En dan kan ik toch niet achterblijven?
Maar al deze stress, van de voorbereiding van de Mindfulness Challenge. Die ik trouwens heerlijk vind! Dit is goede stress! Is het allemaal waard, als ik dadelijk samen met een groep mooie mensen 7 dagen mag gaan mediteren! Elke dag 10 minuten.
Ik heb er zo’n zin in! En je kan je nog inschrijven!