Dit is de eerste officiële blog van Lifecoach Leidschenveen!

Nederland is weer een coach rijker!Lifecoach Leidschenveen
Coach ik iedereen? Nee, dat zou ik wel willen. Maar ik weet dat de gesprekken die we dan voeren niet leiden tot het gewenste resultaat. En dat is voor mij het belangrijkste!
Dus wie kan er bij mij terecht? Ik help vrouwen met een burn-out inzicht te krijgen in de keuzes die ze maken waardoor ze met vernieuwde energie weer aan de slag kunnen.
Dit roept wellicht wel vragen bij je op:
Moet je dan al volledig zijn opgebrand? Al ziek gemeld? Welke keuzes? Hoe krijg ik dat inzicht? Meer energie? Hoe dan?
Over deze vragen en meer zal ik in mijn blogs schrijven. Maar natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen, ik ben per slot van rekening coach, en in 1-op-1 gesprekken kunnen we specifiek jouw situatie onder de loep nemen. Al deze vragen beantwoorden en een actieplan opstellen!
Je kunt natuurlijk ook meedoen in een van de vele workshops die in de maak zijn. Die jouw helpen een burn-out te voorkomen. Of gewoon om je meer inzicht in je eigen keuzes te krijgen. Wat inspireert jou? Dat zijn jouw drijfveren?
 Wil jij meer weten? Je kunt deze site in de gaten houden, maar nog makkelijker…..Like de Facebook pagina van Lifecoach Leidschenveen. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, informatie en blogs!