Onzekerheden en Overwinningen: Mijn Avontuur op Insight Timer

Het is alweer zo’n 2 jaar geleden dat ik benaderd werd om mijn meditaties via de gratis app Insight Timer te publiceren. Op dat moment was ik hier erg onzeker over, hoe zouden mijn meditaties anderen bevallen die mij niet al hebben leren kennen? Zal ik mijn Engelse meditaties wel online zetten? Ik heb duidelijk een Nederlands accent… Het was spannend, maar wel goed spannend. Een verschil dat ik in mijn reis als ondernemer langzaam maar zeker heb leren kennen.

Er waren zoveel vragen en twijfels die door mijn hoofd spookten. Maar ergens diep van binnen voelde ik dat ik dit moest doen. Ik moest mijn meditaties delen en anderen de mogelijkheid bieden om rust en sereniteit te ervaren.

Nu, na 2 jaar, kan ik met trots zeggen dat mijn meditaties een positieve impact hebben gehad op vele mensen. Het is geweldig om te zien hoe mijn volgers aantal op Insight Timer groeit en hoe dagelijks mensen gebruikmaken van mijn meditaties. Het is een bevestiging dat ik op de goede weg ben en dat mijn werk gewaardeerd wordt.

Dankbaarheid en Groei: Het Effect van Mijn Meditaties op Insight Timer

Het ontvangen van complimenten en donaties is een bijkomend voordeel waar ik stiekem erg van geniet. Het is niet alleen een erkenning van mijn inzet, maar het stelt me ook in staat om mijn meditaties te blijven verbeteren en nieuwe content te creëren. Het is een wisselwerking waarbij ik mijn passie kan voortzetten en tegelijkertijd anderen kan helpen in hun eigen meditatiepraktijk.

Terugkijkend op mijn reis als ondernemer besef ik dat het nemen van die sprong in het diepe de beste beslissing is geweest. Het heeft me de kans gegeven om mijn meditaties wereldwijd beschikbaar te maken en een grotere impact te hebben dan ik ooit had kunnen voorstellen. Het heeft me ook geleerd om mijn onzekerheden en twijfels aan te pakken en te omarmen als onderdeel van mijn groeiproces.

Dus ja, ik ben dankbaar dat ik dit verschil heb kunnen maken. Ik ben dankbaar voor de steun en waardering van mijn volgers. En ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om anderen te helpen bij het vinden van rust, kalmte en mindfulness in hun dagelijks leven.

Ervaar de Meditaties op Insight Timer

Als je geïnteresseerd bent, nodig ik je graag uit om mijn meditaties zelf eens te beluisteren. Je kunt ze vinden op Insight Timer of in de leeromgeving. Ik hoop dat ze je inspireren en ondersteunen op jouw eigen reis naar welzijn en innerlijke vrede.

Bedankt voor je steun en vertrouwen. Samen kunnen we een verschil maken, één meditatie tegelijk.